Aluminiumprofiler

Via Bosch Rexroth erbjuder vi ett brett sortiment av aluminiumprofiler. Profilerna kan enkelt anpassas till individuella konstruktioner. Aluminiumprofiler kan bland annat användas till robusta stativ, avskärmningar och arbetsstationer. Samtliga komponenter är framtagna med fokus på lean production och ergonomi. Deras bansystem är flexibla och modulbaserade och viktigast av allt, de uppfyller de krav som ställs på effektiva bansystem i tuffa produktionsmiljöer.

Grafisk illustration av aluminiumprofiler

Byggsystem av aluminiumprofiler

Sortimentet med aluminiumprofiler består av mer än 1 500 komponenter. Allt från den robusta fyrkantiga aluminiumprofilen, de mångsidiga eco shape-rören, till linjära styrningar. Bosch Rexroth har även ett brett utbud av anslutningslösningar. Aluminumprofiler kan användas inom många olika produktionsområden.

Alla komponenter är anpassade till varandra och erbjuder ett nästan oändligt antal kombinationsmöjligheter när ni utformar er arbetsmiljö.

Manuella arbetsplatser av aluminiumprofiler

Aluminiumprofiler kan användas för att bygga ergonomiskt utformade arbetsstationer. En individanpassad arbetsplats leder till ökad motivation, bättre arbetskvalitet samt mindre sjukfrånvaro. Sammanfattningsvis är manuella arbetsplatser ett stort plus när det gäller produktivitet och effektivitet.

Alla komponenter är anpassade till varandra och erbjuder ett nästan oändligt antal kombinationsmöjligheter när ni utformar er arbetsmiljö.

Arbetsplatser gjorda av aluminiumprofiler

Bansystem – Palettbanor

Palettbanor av aluminiumprofiler används för produktion, montage och testfunktioner runt om i världen.

Bansystemen är modulbaserade, flexibla och uppfyller de krav som ställs på effektiva transportsystem i tuffa produktionsmiljöer. Systemen och komponenterna är anpassade för Industri 4.0. Deras palettbaserade transportörer är indelade efter palettstorlek och last.

Kännetecknen för Bosch Rexroths bansystem är högkvalitativa produkter, lång erfarenhet och innovativ teknik.

Grafisk illustration av aluminiumprofiler

Aluminiumprofiler-kedjetransportörer

Att kunna hantera allt mindre serier, mer frekventa produktförändringar och ett stort antal produktvarianter blir alltmer vanligt. Med andra ord måste kedjetransportörer vara lätt att konfigurera och montera.

Fördelar med Bosch Rexroths kedjetransportör Vario Flow:

  • Snabbmonterat och tystgående
  • Möjligt att planera och designa med kostnadsfri programvara på nätet
  • Lätt att underhålla
  • Hög flexibilitet och frihet vid planering

Lång erfarenhet, högkvalitativa produkter och innovativ teknik är de viktigaste kännetecken för Bosch Rexroths kedjetransportörer.

Kedjetransportorer gjorda av Aluminiumprofiler

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår hemsida. Om du vill fortsätta, vänligen acceptera nedan.

Acceptera