Aluminiumprofiler

Vi erbjuder ett brett sortiment av aluminiumprofiler. Profilerna kan enkelt anpassas till kundspecifika konstruktioner då komponenterna finns i flera olika modeller och storlekar. Det finns oändligt med användningsområden för just aluminiumprofiler. De kan bland annat användas till robusta stativ, maskinskydd, ergonomiska arbetsstationer samt till bansystem för helt automatiserade tillverkningslinjer. Dessa bansystem är flexibla, modulbaserade och viktigast av allt, de uppfyller de krav som ställs på effektiva bansystem i tuffa produktionsmiljöer.

En av fördelarna med att använda aluminiumprofiler är deras mångsidighet och användarvänlighet. Dess designen möjliggör snabb montering och demontering, vilket gör dem idealiska för tillfälliga strukturer eller strukturer som behöver byggas om ofta. Aluminiumprofiler är också lätta och starka, vilket gör dem till ett idealiskt val för strukturer som kräver styrka men enkel hantering.

Vi på Avans Linjärteknik arbetar i dagsläget med följande användningsområden:

  • Byggsystem av aluminiumprofiler
  • Ergonomiska arbetsplatser
  • Bansystem-palettbanor
  • Bansystem-kedjetransportörer

Vi hjälper dock gärna till att ta fram profilsystem utöver dessa användningsområden.

Kontakta oss idag för mer information om vårt utbud av aluminiumprofiler och hur vi kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Grafisk illustration av aluminiumprofiler

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår hemsida. Om du vill fortsätta, vänligen acceptera nedan.

Acceptera