Om oss

Avans Linjärteknik AB startades under hösten 2017 och är ett dotterbolag till Avans Maskintillbehör AB.

Om

Stefan Barklund och Mats Pehrsson grundade Avans Maskintillbehör redan 1988.

De har i över 30 år stöttat stora delar av industrimarknaden med service, support och försäljning av maskinkomponenter.

Avans Linjärteknik ansvarar för service och försäljning av linjära produkter.

Avans Linjärteknik blev en del av Avans Maskintillbehör 2017. Vi har sedan starten ansvarat för service och försäljning av linjära produkter. Sortimentet består bland annat av kulskruvar, linjärstyrningar, servosystem, momentdragare, linjärmoduler och aluminiumprofiler. Vi erbjuder expresstillverkning av kulskruvar samt renovering av både kulskruvar och maskinspindlar.

Verksamheten bedriver vi i Västerås. Här har vi kontor, lager och verkstad. Vi har ett säljkontor i Stockholm samt ett säljkontor i Italien. Vårt fokus ligger på problemlösning, teknisk support och kundspecifika lösningar. Vi vet hur viktigt det är att få snabb support om man exempelvis får ett akut stillestånd. Det är en av anledningarna till att vi erbjuder service dygnet runt.

24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan kan ni komma i kontakt med oss via telefon.

Sedan våren 2021 är vi en certifierad partner till Bosch Rexroth. Ni kan läsa mer om vad det innebär längre ner på sidan. Vi är även stolta återförsäljare till Korta Group, Kuroda Jenatec och Schaeffler. Tack vare det unika samarbetet med våra leverantörer kan vi erbjuda våra kunder snabb support och högkvalitativa produkter.

Gruppbild

Certified Excellence

Vi är en certifierad återförsäljare till Bosch Rexroth. Partnerkonceptet garanterar service och kompetens på högsta nivå.

Som en av deras utvalda återförsäljare uppfyller vi programmets höga kompetens- och kvalitetskrav.

Genom Certified Excellence programmet skapar Bosch Rexroth en förtroendefull och långsiktig relation med utvalda försäljningspartner runtom i världen, vilket höjer servicenivån och underlättar för kunder.

Som en Certified Excellence partner utökar vi utbudet av Bosch Rexroth och dess teknologier. Vår expertis omfattar Linjärstyrningar, kulskruvar, axlar och kulbussningar samt servodrifter.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår hemsida. Om du vill fortsätta, vänligen acceptera nedan.

Acceptera