Kulrullar

Kulrullar är en oumbärlig del av många industrier och används för att hantera och rotera tunga laster på ett smidigt sätt. Genom att rulla på många små kulor, inneslutna i ett halvrunt hus, kan kulrullar trycka, vrida och styra laster i alla riktningar.

Det vanligaste användningsområdet för kulrullar är inom transportsystem och packningslinjer, där de kan hjälpa till att hantera och rotera gods på ett effektivt sätt. De används också ofta i bordskivor och fixturer för kantpressar, motordrivna stödbord och bearbetningsmaskiner.

En stor fördel med kulrullar är deras enkla montering och extraktion, vilket gör dem lätta att installera och underhålla. De är också lämpliga för användning vid en transportfart på upp till 2 m/s i alla versioner, och deras konsekvent höga kvalitet gör dem till en pålitlig lösning för många olika applikationer.

Som en ledande leverantör av linjärteknik erbjuder vi på Avans ett brett utbud av kulrullar och toleransringar som är utformade för att möta de krävande behoven hos kunder inom olika branscher. Våra kulrullar är tillverkade av högkvalitativt material och har en hög rationaliseringseffekt som hjälper till att öka produktiviteten och minska arbetsrelaterade skador.

Kontakta oss idag för mer information om vårt utbud av kulrullar och hur vi kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Kulrulle av Bosch och Rexroth

Toleransringar

Toleransringar är ett kostnadseffektivt alternativ för fastsättning av remskivor, svänghjul och fläktblad samt vid installation av kullager. Toleransringar ersätter komplexa låsvarianter såsom kilspår eller skruvförband. På så sätt sparar man in på dyr bearbetning. Med toleransringar får ni en snabb och billig montering. En Toleransring kompenserar även skillnaderna i termisk expansion mellan maskinelement gjorda av olika material. Toleransringar ger även en mycket bra stabilitet, även vid höga temperaturer.

Toleransring av Bosch och Rexroth

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår hemsida. Om du vill fortsätta, vänligen acceptera nedan.

Acceptera